Bell Schedule

Bell Schedule 2017 – 2018

Students enter the building 9:10 am - 9:18 am(2 minute warning 9:18 am - 9:20 am)

Team Titan Galaxy Elite Magic Imagine Integrity Inspire
Impact 9:20 - 9:45
(25 min.)
9:20 - 9:45
(25 min.)
9:20 - 9:45
(25 min.)
9:20 - 9:45
(25 min.)
9:20 - 9:45
(25 min.)
9:20 - 9:45
(25 min.)
9:20 - 9:45
(25 min.)
Block 1 9:50 - 11:05
(75 min.)
9:50 - 11:05
(75 min.)
9:50 - 11:05
(75 min.)
9:50 - 11:05
(75 min.)
9:50 - 11:05
(75 min.)
9:50 - 11:05
(75 min.)
9:50 - 11:05
(75 min.)
Block 2 Lunch
11:15 - 11:45

11:50 - 1:30
(100 min.)
11:10 - 11:15
(5 min.)
Lunch
11:20 - 11:50

11:55 - 1:30
(95 min.)
11:10 - 11:45
(35 min.)
Lunch
11:50 - 12:20

12:25 - 1:30
(55 min.)
11:10 - 11:50
(40 min)
Lunch
11:55 - 12:25

12:30 - 1:30
(60 min.)
11:10 - 12:20
(70 min.)
Lunch
12:25 - 12:55

1:00 - 1:30
(30 min.)
11:10 - 12:25
(75 min.)
Lunch
12:30 - 1:00

1:05 - 1:30
(25 min.)
11:10-12:55
(105 min.)
Lunch
1:00 - 1:30
Block 3 1:35 - 2:50
(75 min.)
1:35 - 2:50
(75 min.)
1:35 - 2:50
(75 min.)
1:35 - 2:50
(75 min.)
1:35 - 2:50
(75 min.)
1:35 - 2:50
(75 min.)
1:35 - 2:50
(75 min.)
Block 4 2:55 - 4:10
(75 min.)
2:55 - 4:10
(75 min.)
2:55 - 4:10
(75 min.)
2:55 - 4:10
(75 min.)
2:55 - 4:10
(75 min.)
2:55 - 4:10
(75 min.)
2:55 - 4:10
(75 min.)